->"Her Yıl O Hafta" istatistiÄŸi eklendi (23.10.2008)<-     ->"Rakipler ve Belalıları" Ä°statistiÄŸi eklendi (17.10.2008)<-     ->1. Ligde yaptığımız maçlar 100dönümlerine eklendi (26.02.2008)<-     ->Hava Durumu bölümü eklendi (31.01.2008)<-     ->"Seri Sonu" istatistikleri eklendi (30.12.2007)<-     ->Yılın Futbolcusu Anketine son yedi günde aldığı oy sayısı eklendi (08.12.2007)<-     ->Okumalık bölümü arama motoruna eklendi (07.12.2007)<-
 
 
 Basit Arama Sonuçları
Arama sonuçları ekranına geri dön  
Haberler içerisinde " haminu draman/Draman Haminu" anahtar kelimesinin bulunduÄŸu kayıtlar;

24.04.2007 - 2006-2007 Sezonu Süper Lig 30. Hafta

Mesut Bakkal: "Erciyes maçını kazanmak istiyoruz"

Turkcell Süper Lig'de kalma mücadelesi veren Kayseri Erciyesspor ile karşılaşacak Gençlerbirliği, bu maçın hazırlıklarına başlarken, Mesut Bakkal yaptığı açıklamada galibiyet istediğini söyledi.

Beştepe İlhan Cavcav Tesisleri'nde, teknik direktör Mesut Bakkal yönetimindeki antrenman yaklaşık 2 saat sürdü. Antrenmanda hafif sakatlıkları bulunan Zafer ve Ganalı oyuncu Draman Haminu takımdan ayrı koşu yaptı. Bu iki oyuncu çalışmalarını daha sonra salonda sürdürdü.

Ankaragücü maçında sarı kart gören Okan, Kayseri Erciyesspor ile Ankara'da oynanacak karşılaşmada forma giyemeyecek.

Bu arada Gençlerbirliği'nin, Kayseri Erciyesspor ile yapacağı maçın bilet fiyatları da belli oldu. Kulüp yönetiminin aldığı kararla taraftarlar mücadeleyi 1, 2 ve 3 YTL ödeyerek izleyecekler.

Mesut Bakkal galibiyet istiyor

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Kayseri Erciyesspor karşısında kazanmak istediklerini söyledi.

Ligdeki durumu ve oynadığı oyun açısından Kayseri Erciyesspor ile yapacakları maçın zor geçeceğine dikkati çeken Bakkal, "Ligin iyi takımlarından bir tanesi görüntüsünde. Bu haftadan sonra artık yenip, işimize bakmak istiyoruz. Rakibin içinde bulunduğu durum bizi hiçbir şekilde ilgilendirmiyor. Bizim de artık galibiyeti yakalamamız gerekiyor" dedi.

Rakibin teknik ekibini oluşturan Bülent Korkmaz, Cengiz Demirel ve Fikret Yılmaz ile daha önce beraber çalıştıklarını anlatan Mesut Bakkal, bunun kendileri için bir dezavantaj veya avantaj olmadığını söyledi.

Bakkal, maçın sahada kazanıldığını ifade ederek, şöyle konuştu: "Ersun hocayla da daha önce aynı söylemleri yapmıştık. O geldi burada beni yendi, ben gittim orada onu yendim. Performansını ve coşkusunu üst düzeyde tutan takımlar galip geliyor. Bülent hoca iyi bir çıkışta. Takım olarak da iyiler. İyi oynuyorlar. İçinde bulundukları konum da onları biraz hırslandırıyor. Biz de hedefi olan bir takımız. Biz kazanmak istiyoruz."

"Kayseri Erciyesspor'un, Trabzonspor ile kupa maçı oynaması bizim için avantaj olabilir" diyen Mesut Bakkal, "Çarşamba ve ardından da cumartesi bizimle oynayacaklar. Türk futbolcusunu da artık 2-3 günde bir maç oynamayı öğrenmesi gerekiyor. Belki bizim için avantaj görünüyor, ama belki de öyle çıkmaz. Önemli olan bizim sahada ne yapacağımız" diye konuştu.

"Mukavele imzalamadım"

Gençlerbirliği'nde sezon sonunda sona erecek sözleşmesinin çok fazla gündeme geldiğini anlatan Bakkal, "Benim sözleşme konum çok fazla gündeme gelmeye başladı. Ben şu anda mukavele imzalamadım. Başkanla görüşmemde sadece çalışacağımı söyledim. Ama bir mukavele imzalamadım. Bu bir gerçek" dedi.

Teknik direktör Mesut Bakkal, Gençlerbirliği'nde çalışmaktan mutlu olduğunu belirterek, sözlerini şöyle sürdürdü: "İki senedir buraya çok emek verdim. Tüm futbolculara transfer teklifi var. Draman, Isaac, Mehmet Çakır gibi. Bunlar daha önce hiç yoklardı. İki senedir belli bir seviyeye geldik. Bu seviyede de bu oyunculara transfer teklifinin doğal olduğunu düşünüyorum. Bizler bunu hazmedip gurur duymamız gerekiyor. Gençlerbirliği'nde 4-5 tane oyuncuya transfer teklifi geliyorsa, burada olumlu işlerin yapıldığını düşünüyorum. Bu futbolcuların da bu kulübün de hakkı. Hem hoca, hem de oyuncu transferi vardır. Hayırlısı olur inşallah."

"Gökhan cezasını bitirdi"

Ankaragücü karşısında uzun bir aradan sonra kaleci Gökhan'a ilk 11'de yer veren Mesut Bakkal, "Benim Gökhan veya başka bir oyuncuyla problemim olamaz. Sadece o benim bir yaptırımımdı. O gün yapmam gereken olayı yaptım. Bugün olsa bugün de aynısını yaparım" dedi.

Bakkal, kendisinin bir takım yönettiği ve sorumlu olduğuna dikkati çekerek, şunları söyledi: "Bu takımın da belli bir disiplini var. Sadece Gökhan için bunları söylemiyorum. Tüm oyuncular için geçerli. O günkü yaptırımım ne ise onu uyguluyorum. O günkü yaptırımda Recep'in iyi oynadığını düşünüyorum. Recep'i kötü oynadığı için kesmedim. Recep'in hatası olmadığı halde son haftalarda çok gol yeme sorunumuz vardı. Biraz da çocuğu rahatlatalım diye Gökhan'ı tercih ettik. İyi ki de tercih etmişiz. İyi oynadı. İyi kaleci ve iyi de bir çocuk. Kendisine verilen cezayı bitirdi. Şu anda oynamaya başladı."

Derbi deÄŸerlendirmesi

Gençlerbirliği Teknik Direktörü Mesut Bakkal, Ankaragücü karşısındaki bir puana sevinmediklerini belirterek, "Sadece yenilmedik diye düşünüyorum" dedi.

Ligdeki 4 haftalık mağlubiyet serisinden sonra takımın üzerinde olumsuz bir etki uluştuğunu belirten Bakkal, sözlerini şöyle tamamladı: "En azından kötü gidişe dur demek için, bu maçtaki bir puan kötü gidişi durdurdu diye düşünüyorum. Bu takım bundan sonra çıkış yapacak. Beş maçımız var, üçü içerde. Bu maçlarda alacağımız en yüksek puan bizi istediğimiz yere getirecek. Ligi 4. veya 5. sırada bitirebiliriz. Ankaragücü de yenebilirdi, biz de yenebilirdik. Haftalar sonra bir puan kar hanemize yazıldı. Buna sevinmiyoruz. Sadece yenilmedik diye düşünüyoruz."

Kaynak : www.ajansspor.com



 DiÄŸer Sonuçlar

  Takım O Av. P
1 Eyüpspor 34 46 75
2 Göztepe 34 40 70
3 Sakaryaspor 34 15 60
4 Bodrumspor 34 21 57
5 Çorum FK 34 19 56
6 Kocaelispor 34 7 55
7 Boluspor 34 -2 53
8 Bandırmaspor 34 17 50
8 Gençlerbirliği 34 6 51
10 BB Erzurumspor 34 -4 44
11 Ãœmraniyespor 34 -7 43
12 Manisa FK 34 0 40
13 Keçiörengücü 34 -9 40
14 Adanaspor 34 -17 39
15 Şanlıurfaspor 34 -6 38
16 Tuzlaspor 34 -12 38
17 Altay 34 -61 16
18 Giresunspor 34 -55 7
* Takım adlarına tıklayarak takımların performans tablolarına ulaşabilirsiniz.